Pszichiátriai magánrendelő

Éles Zsófia

okleveles pszichológus

Éles Zsófia vagyok, okleveles pszichológus. Viselkedéselemző diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem pszichológusként klinikai és egészségpszichológia specializáción.

Munkám során lehetőségem volt gyermekekkel és serdülőkkel dolgozni pedagógiai szakszolgálatban, illetve jelenleg rendelésem mellett a Főnix Ház – Pszichózis Centrumban pszichotikus zavarral élők kognitív rehabilitációjával foglalkozom.

Úgy gondolom, a segítő kapcsolat sikerességének legfontosabb alapköve a kliens és a segítő szakember közötti kapcsolat, ezért munkám során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a hozzám fordulók biztonságos, elfogadó, megtartó közegben érezzék magukat, ahol lehetőségük nyílik az őszinte önfeltárásra, érzelemkifejezésre. Szeretném a klienseimet segíteni abban, hogy a közös beszélgetéseken keresztül közelebb kerüljenek belső világuk, működés- és gondolkodásmódjuk megértéséhez, akár elakadásról, vagy önismereti igényéről van szó. Munkámat rendszeres szupervízió mellett végzem.