Pszichiátriai magánrendelő

Pszichiatriai_es_Pszichoterapias_Maganrendelo_Cogitomed.hu

Dr. Váradi Enikő

pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos / a rendelő alapítótagja és vezetője

Orvos-terapeutaként vallom, hogy a lelki jelenségek, problémák – legyenek azok betegségek vagy elakadások, kapcsolati konfliktusok vagy krízisek összetettségükben sokrétű megközelítést igényelnek.

Telefon: +36 30 1484263

Dr. Németh Orsolya

pszichiáter szakorvos / a rendelő alapítótagja

Munkám során elsősorban a szorongásos kórképek, valamint a hangulati élet zavarai (depresszió, bipoláris zavar) foglalkoztatnak. Rendszerszemlélet és alaposság jellemzi munkámat.

Telefon: +36 30 1118766

Horváth Anikó

klinikai szakpszichológus

Elsősorban kognitív viselkedésterápiás módszerekkel dolgozom, de szemléletem integratív, befogadó. Minden pszichológiai beavatkozás alapjának a bizalmon és tiszteleten alapuló emberi kapcsolatot tartom.

Nagy-Miticzky Kinga

klinikai szakpszichológus jelölt

Pszichológus diplomámat 2016-ban szereztem. 2017-től tanácsadó szakpszichológus képzésen folytattam tanulmányaimat. 2014-től család- és párterapeuta, valamint felnőtt klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus képzésén veszek részt.

Mezősi Daniella

pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt

2020-ban diplomáztam. Szakmai tapasztalatot szereztem egyéni pszichológiai tanácsadásban, tréningek és csoportfoglalkozások tartásában, a pszichiátria területén pszichózissal élők neurokognitív rehabilitációjában.

Kajári Judit

pszichológus, felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt

Klinikai szakpszichológus jelöltként elsősorban a pszichiátriai járóbeteg ellátásban dolgozom, ahol pszichodiagnosztikát végzek és a pácienseket támogató folyamatokat vezetek.

Nemes Lúcia

pszichológus, képzésben lévő kognitív viselkedésterápiás konzultáns és általános csoportvezető-jelölt

Pszichológus diplomámat 2021-ben szereztem. Munkám célja, hogy olyan kapcsolatot alakítsunk ki, amelyben a legnehezebben kifejezhető félelmek és vágyak is kimondhatóvá válnak.

Éles Zsófia

okleveles pszichológus

Munkám során lehetőségem volt gyermekekkel és serdülőkkel dolgozni pedagógiai szakszolgálatban. Jelenleg a Főnix Ház – Pszichózis Centrumban pszichotikus zavarral élők kognitív rehabilitációjával foglalkozom.

Danku Tamás

okleveles pszichológus, relaxációs gyakorlatvezető, személyközpontú tanácsadó-jelölt

A Cogito Alapítvány által működtetett Főnix Ház – Pszichózis Centrumban dolgozom, ahol felnőtt pszichiátriai betegek, kiemelten pszichotikus zavarral és kórképekkel élők komplex rehabilitációs ellátása zajlik.