Pszichiátriai magánrendelő

Dr. Váradi enikő

pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos / a rendelő alapítótagja és vezetője

Telefon: +36 30 1484263

A rendelő alapítójaként egy olyan pszichológus és pszichiáter kollégákból álló szakmai team létrehozása volt a célom, amely magas szakmai felkészültséggel és minőségi szolgáltatásokkal nyújt segítséget a hozzánk fordulóknak. Orvos terapeutaként vallom, hogy a lelki jelenségek, problémák – legyenek azok betegségek vagy elakadások, kapcsolati konfliktusok vagy krízisek – összetettségükben sokrétű megközelítést igényelnek, így mind a gyógyszeres kezelésnek, mind a pszichoterápiának, akár egyszerre mindkettőnek szerepe lehet a gyógyulásban, a problémák megoldásában.

Szakmai életút:
Az orvosi egyetemet követően a SE pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján dolgoztam, 1999-ben pszichiátriából, majd 2001-ben pszichoterápiából szakvizsgáztam. Klinikai munkám során tapasztalatot szereztem az akut pszichiátriai osztályos ellátásban, a járóbeteg ellátásban és a kórházi konziliáriusi munkában egyaránt. Munkatársaimmal 2014-ben hoztam létre a Cogito Alapítványt, amelynél jelenleg is dolgozom, e rendelésen kívül az alapítvány nappali intézményét, a Főnix Ház – Pszichózis Centrumot vezetem, ahol pszichotikus zavarral élők neurokognitív rehabilitációjával foglalkozunk.

Speciális érdeklődési köröm a pszichózisok, személyiségzavarok diagnosztikája, pszichoterápiája, tanulmányaim során kognitív és pszichodinamikus terápiákban egyaránt képződtem.

Gyógyító munkámon kívül kiemelt szerepe van az egyetemi oktatásnak is életemben, óraadó oktatóként az orvosképzésben és a pszichológusképzésben veszek részt. 2020 ban egészségügyi menedzserként szereztem diplomát.