Pszichiátriai magánrendelő

Dr. Váradi enikő

pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos / a rendelő alapítótagja és vezetője

Telefon: +36 30 1484263

A rendelő alapítójaként egy olyan szakmai team létrehozása volt a célom, amely magas szakmai felkészültséggel és minőségi szolgáltatásokkal nyújt segítséget a hozzánk fordulóknak. Orvos terapeutaként vallom, hogy a lelki jelenségek, problémák – legyenek azok betegségek vagy elakadások, kapcsolati konfliktusok vagy krízisek – összetettségükben sokrétű megközelítést igényelnek, így mind a gyógyszeres kezelésnek, mind a pszichoterápiának, akár egyszerre mindkettőnek szerepe lehet a gyógyulásban, a problémák megoldásában.

Szakmai életút:

Az orvosi egyetemet követően a SE pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján dolgoztam, 1999-ben pszichiátriából, majd 2001-ben pszichoterápiából szakvizsgáztam. 2007-ben váltottam munkahelyet és pszichiátriai gondozóvezetőként dolgoztam 2020-ig. Párhuzamosan 2014-ben hoztam létre munkatársaimmal a Cogito Alapítványt, amelynél jelenleg is dolgozom, e rendelésen kívül az Alapítvány Nappali Intézménye és Nappali Kórházában intézményvezető főorvosként. Emellett az Uzsoki utcai Kórház pszichiáter konziliárusa vagyok.

Speciális érdeklődési köröm a pszichózisok, személyiségzavarok diagnosztikája, terápiája, tanulmányaim során kognitív és pszichodinamikus terápiákban egyaránt képződtem.

Gyógyító munkámon kívül kiemelt szerepe van az oktatásnak is életemben, óraadó oktatóként a Semmelweis Egyetemen az orvosképzésben és az ELTE-n a pszichológusképzésben veszek részt. 2020-ban egészségügyi menedzserként szereztem diplomát.